Om oss

Altfor mange går lenge uten en prat med andre, noen kan gå en dag, en uke eller enda lenger uten å se et annet menneske eller muligheten til å snakke med en annen person. Nødvendige smitteverntiltak kan ha forverret denne situasjonen for mange. De vanlige møteplasser har falt bort, mange har hatt måneder alene på hjemmekontor og flere har opplevd lang tid uten å få treffe familie eller venner.

Derfor har vi startet kampanjen Sammen i desember, som handler om å skape flest mulig menneskemøter før jul, enten i form av fysiske møter, per telefon eller på video. Alle kan bli med på et treff som passer dem, enten det er i form av å komme seg ut av huset og gå en tur, eller i form av en telefonsamtale med en annen, kjent eller ukjent.

Vi vet alle vet om noen som kan ha glede av det.
En nabo, noen i familien, en medstudent, en fra seniorsenteret der du bor, en nyinnflyttet , en kollega, en du vanligvis trener med, en gammel venn, ja, eller en ny venn for saks skyld.

Sammen i desember skal legge til rette for skravletreff i hverdagen.

Sammen i desember er et initiativ fra Skravlekopp, som ligger under det ideelle foretaket Mappeløs, i samarbeid med medie- og kommunikasjonsbyrået Mindshare.

Skravlekopp er et prosjekt som skal redusere og forebygge ensomhet, og legge til rette for et mer inkluderende samfunn.

Kontakt:

Venke Knutson venke@skravlekopp.no tlf. 99380057  

Ingrid Remvik Leirvik ingrid@skravlekopp.no tlf. 97569536